top of page

Min foretrukne massager

Vores lejlighed er som et lager for massageapparater, for i løbet af de sidste par år har jeg altid købt nogle, når jeg håbede, at jeg gerne ville have en nok til at flytte ind i butikken. Indtil videre har jeg haft noget at klage over med hver enkelt, derfor er de her, og en gang imellem, når noget gør ondt, går det op for os, at vi kunne bruge dem :) Under alle omstændigheder har markedet for akku-værktøj ændret sig ekstremt i de senere år udvidet og forbedret :)

Mine søgekriterier var som følger: Trådløs! korrekt massage (ikke kun vibration), lav vægt, nem at håndtere, hvis muligt med varmefunktion, ukompliceret materiale/rengøringsvenlig. Og kun omkring femten bestilte enheder senere fandt jeg det faktisk:


  • Den er stor nok til at dække hele områder, men alligevel lille nok til at holde den komfortabelt i hånden.

  • Med hånden kan jeg variere trykket afhængig af hest og kropsregion.

  • Apparatet er lydløst og skræmmer ikke hestene.

  • DEN ER BATTERI DRIFT

  • Varmen, der kan tændes, sikrer ekstra blodcirkulation og afslapning

  • Den elastiske rem forhindrer fald

  • Den kan fastgøres til hestens ryg med en dækkenstrop (jeg anbefaler ikke at efterlade hesten uden opsyn med dette!)

Comments


bottom of page